We dragen onze kennis graag over. Dat doen we in studiegroep verband, workshops of via grootschalige (thema)bijeenkomsten. Boerenverstand inspireert en laat graag eens een ander geluid horen. Voor het onderwijs verzorgen we (delen van) cursussen of presentaties.

Lezingen

We verzorgen met enige regelmaat lezingen voor bijvoorbeeld studiegroepen, VVB’s, LTO-afdelingen en commerciële partijen zoals Rabobank en mengvoerbedrijven. Boerenverstand brengt een andere kijk op het melkveebedrijf en de sector. Met onze lezingen zetten we je aan het denken om rendement en duurzaamheid samen te laten gaan.

Studiegroepen met bedrijfseigen (kringloop)cijfers

Wilt u deelnemen aan een studiegroep? U komt dan meerdere malen per jaar bij elkaar rondom uw eigen bedrijfsspecifieke cijfers. Dat kan! Wij bieden samen met Dirksen Management Support verschillende mogelijkheden.

Workshops

Over de Kringloopwijzer, de rantsoenwijzer en de bodemconditiescore organiseren workshops op maat. We beginnen in de huiskamer en gaan daarna de stal en het veld in. Op een praktische wijze behandelen we de onderwerpen en aan het einde van de dag weet je precies wat je moet gaan doen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en onze speciale tarieven voor boerenstudiegroepen? Neem dan contact met ons op.

Wil je meer weten over dit project?

Neem contact op met ons