Welkom op de landingspagina van het project “belonen voor duurzame prestaties in de Zuidwestelijke Delta”. Hier wordt je de komende tijd op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen binnen het project. Je kan nu al een korte projectsamenvatting lezen in onze flyer. Meer info volgt snel!

De Deltasprint

Vanaf 11 januari 2021 beginnen we met de deltasprint, waarin we alle stakeholders binnen de Zuidwestelijke Delta samenbrengen. In dit programma, gefaciliteerd door Farmhack,  maak je kennis met de andere betrokkenen binnen de delta, stimuleren we kennis- en visiedeling en gaan we gezamenlijk dieper in op de materie. Alle ins en outs over de deltasprint vind je in de flyer.

Hieronder alvast wat informatie over de structuur van de sprint.

Vanaf 18 december staat de ‘online-warming-up’ open. Een kennismaking met de vraagstukken en stakeholders in de Delta. Boeren en boerinnen, beleidsmakers, ketenpartijen en gebiedspartijen zijn uitgenodigd aan te haken.

Ben je nu al enthousiast? Dan kun je je direct inschrijven voor de Deltasprint via het inschrijfformulier. Vervolgens ontvang je een gedetailleerd programma en instructies om in te kunnen loggen op het platform. We zien je graag daar!